Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla prawdziwych smakoszy naleśników i rydzy...
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 825
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12577
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 825
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12577
Składniki
Usmażyć naleśniki tradycyjnym sposobem.
W osolonej wodzie podgotować rydze ok.3 min.
Obtoczyć w jajku, bułce tartej i smażyć ok. 4 min. z każdej strony
Podajemy w dowolny sposób z naleśnikami lub chlebem (jak kto woli), moje dzieci dodają jeszcze ketchup.