Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i szybki sposób na ryż z czosnkiem i Vegetą
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 183
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 63
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 94
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 183
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 63
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 94
Składniki
Ryż gotujemy, gdy trochę przestygnie na patelnie dajemy podgrzewamy olej i przeciskamy praską czosnek mieszać by czosnek sie nie przypalił jak zacznie pachnieć to odrazy dajemy ryż i posypujemy Vegetą. Wszystko chwile energicznie mieszamy i gotowe, można podawać zarówno na zimno jak i na ciepło. Często stosuje ten sposób by odświeżyć ryż który mam już ugotowany kilka dni w lodówce.