Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i szybki sposób na ryż z czosnkiem i Vegetą
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16474
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16474
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Składniki
Ryż gotujemy, gdy trochę przestygnie na patelnie dajemy podgrzewamy olej i przeciskamy praską czosnek mieszać by czosnek sie nie przypalił jak zacznie pachnieć to odrazy dajemy ryż i posypujemy Vegetą. Wszystko chwile energicznie mieszamy i gotowe, można podawać zarówno na zimno jak i na ciepło. Często stosuje ten sposób by odświeżyć ryż który mam już ugotowany kilka dni w lodówce.