Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosta przekąska:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Składniki
Z pomidorów ściąć czubek z ogonkiem, ostrożnie wyłyżeczkować środki. Można pomidory sparzyć i zdjąć skórkę, wtedy przy jedzeniu jest mniej zabawy. Poukładać w naczyniu żaroodpornym. Szynkę oraz ser pokroić w paseczki, poukładać w pomidorach, posypać ulubionymi przyprawami (sól, pieprz, czosnek granulowany, papryka ostra,zioła)
W każdego pomidora, wbijać kolejno jajko. Piec w piekarniku 10-15 minut, by białko się ścięło, a żółtko było płynne.