Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie chińskie gołąbki na przekąskę :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 723
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 723
Składniki
Makaron ryżowy przygotować wg. przepisu. Do mięsa dodać przygotowane dodatki, makaron i jajko, przyprawić. * Do farszu można dodać co się chce. Nie koniecznie musi to być też mięso mogą być same warzywa.
Arkusz papieru ryżowego zamoczyć w wodzie, wyłożyć porcję farszu, zawinąć jak "naszego gołąbka" :) * ja pierwszy arkusz zanurzam w wodzie i układam na ściereczce. Kolejne arkusze wystarczy suche położyć na już wilgotnej ściereczce i lekko zwilżyć mokrą dłonią.- same zmiękną. * farsz najlepiej nakładać łyżką Smażyć na złoty kolor. Podawać z ostrym sosem. Smacznego:)