Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i pełna witamin przekąska lub danie na lunch do pracy - trochę czasu zajmuje głównie pokrojenie warzyw ale efekt jest tego wart.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2400
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4539
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1612
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2400
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4539
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1612
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 483
Składniki
Obieramy marchew, kroimy na cieniutkie paseczki. myjemy i pozbawiamy gniazda nasiennego paprykę, kroimy ją na cieniutkie paseczki Kroimy również ogórka, szynkę i ser. Sałatę myjemy, dokładnie osuszamy i rwiemy na mniejsze kawałki
Papier ryżowy maczamy w letniej wodzie przez chwilę, rozkładamy na desce i układamy na nim warzywa, szynkę, ser i łyżkę majonezu Zawijamy jak klasyczne sajgonki. Przed podaniem kroimy na połówki
Smacznego :)