Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i pełna witamin przekąska lub danie na lunch do pracy - trochę czasu zajmuje głównie pokrojenie warzyw ale efekt jest tego wart.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 240
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 240
Składniki
Obieramy marchew, kroimy na cieniutkie paseczki. myjemy i pozbawiamy gniazda nasiennego paprykę, kroimy ją na cieniutkie paseczki Kroimy również ogórka, szynkę i ser. Sałatę myjemy, dokładnie osuszamy i rwiemy na mniejsze kawałki
Papier ryżowy maczamy w letniej wodzie przez chwilę, rozkładamy na desce i układamy na nim warzywa, szynkę, ser i łyżkę majonezu Zawijamy jak klasyczne sajgonki. Przed podaniem kroimy na połówki
Smacznego :)