Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i pełna witamin przekąska lub danie na lunch do pracy - trochę czasu zajmuje głównie pokrojenie warzyw ale efekt jest tego wart.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1478
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6007
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8891
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18858
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1478
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6007
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8891
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18858
Składniki
Obieramy marchew, kroimy na cieniutkie paseczki. myjemy i pozbawiamy gniazda nasiennego paprykę, kroimy ją na cieniutkie paseczki Kroimy również ogórka, szynkę i ser. Sałatę myjemy, dokładnie osuszamy i rwiemy na mniejsze kawałki
Papier ryżowy maczamy w letniej wodzie przez chwilę, rozkładamy na desce i układamy na nim warzywa, szynkę, ser i łyżkę majonezu Zawijamy jak klasyczne sajgonki. Przed podaniem kroimy na połówki
Smacznego :)