Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przeróbka znanego przepisu.
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 3736
Gulasz z wieprzowego mięsa mieszanego, do tego młode ziemniaki i kapusta zasm...
Odsłon: 217
Tak przygotowany makaron z brokułami to fajny pomysł na prosty, szybki , syty...
Odsłon: 236
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 3736
Gulasz z wieprzowego mięsa mieszanego, do tego młode ziemniaki i kapusta zasm...
Odsłon: 217
Tak przygotowany makaron z brokułami to fajny pomysł na prosty, szybki , syty...
Odsłon: 236
Składniki
sałatę lodową umyć, osuszyć i potargać w rękach na mniejsze części. Do małego słoiczka wycisnąć czosnek, wlać oliwę, ocet, przyprawy, dołożyć musztardę i majonez. Dokładne wstrząsnąć aby uzyskać sos do sałatki o konsystencji emulsji. Do sosu dodać połowę parmezanu i dokładnie wymieszać /czasami zamiast parmezanu dodaję ser pleśniowy - gorgonzola itp./. Sałatę przełożyć do dużej miski i polać sosem. Na patelni rozgrzać masło i wrzucić chleb, pokrojony na mniejsze części. Gdy się zrumieni wyłożyć grzaneczki na sałatę i posypać resztą parmezanu.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12589
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6179