Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przeróbka znanego przepisu.
sałatę lodową umyć, osuszyć i potargać w rękach na mniejsze części. Do małego słoiczka wycisnąć czosnek, wlać oliwę, ocet, przyprawy, dołożyć musztardę i majonez. Dokładne wstrząsnąć aby uzyskać sos do sałatki o konsystencji emulsji. Do sosu dodać połowę parmezanu i dokładnie wymieszać /czasami zamiast parmezanu dodaję ser pleśniowy - gorgonzola itp./.
Sałatę przełożyć do dużej miski i polać sosem.
Na patelni rozgrzać masło i wrzucić chleb, pokrojony na mniejsze części. Gdy się zrumieni wyłożyć grzaneczki na sałatę i posypać resztą parmezanu.
Mięciutkie, soczyste i kruche plastry mięsa w sosie delikatnie pomidorowym. P...
Odsłon: 10294
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj to pyszne danie ze smakowitym sosem...
Odsłon: 7651
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 796
Smaczna wariacja na na temat tradycyjnych kotletów mielonych i gołąbków. Tym...
Odsłon: 1450
Bezkonkurencyjne w smaku danie, zawsze wychodzi przepyszne.
Odsłon: 5750
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 106
Mięciutkie, soczyste i kruche plastry mięsa w sosie delikatnie pomidorowym. P...
Odsłon: 10294
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj to pyszne danie ze smakowitym sosem...
Odsłon: 7651
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 796
Smaczna wariacja na na temat tradycyjnych kotletów mielonych i gołąbków. Tym...
Odsłon: 1450
Bezkonkurencyjne w smaku danie, zawsze wychodzi przepyszne.
Odsłon: 5750
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 106
Składniki
sałatę lodową umyć, osuszyć i potargać w rękach na mniejsze części. Do małego słoiczka wycisnąć czosnek, wlać oliwę, ocet, przyprawy, dołożyć musztardę i majonez. Dokładne wstrząsnąć aby uzyskać sos do sałatki o konsystencji emulsji. Do sosu dodać połowę parmezanu i dokładnie wymieszać /czasami zamiast parmezanu dodaję ser pleśniowy - gorgonzola itp./. Sałatę przełożyć do dużej miski i polać sosem. Na patelni rozgrzać masło i wrzucić chleb, pokrojony na mniejsze części. Gdy się zrumieni wyłożyć grzaneczki na sałatę i posypać resztą parmezanu.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Galareta z golonki według Dariusza:-)
Przekąski
Tortilla z jajkiem sadzonym i warzywami
Przekąski
Kotlety jajeczne z brokułem
Przekąski
Ziemniaki zapiekane farszem grzybowym
Galareta z golonki według Dariusza:-)
Trochę pracochłonna ,ale warto przyrządzić . Dla tych , którzy oczywiście...
Odsłon: 128
Tortilla z jajkiem sadzonym i warzywami
Szybki i smaczny ciepły posiłek idealny na śniadanie lub obiadokolacja gdy ni...
Odsłon: 164