Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym przepisie użyłam ricotty słonej, dojrzewającej, co w połączeniu z innymi dodatkami uczyniło tę sałatkę naprawdę smaczną. Polecam!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326226
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12034
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16681
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5394
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326226
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12034
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16681
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5394
Składniki
Sałatę opłukać, porwać, dodać paprykę i ricottę pokrojoną w kostkę. Następnie dodać pokrojone oliwki, zioła prowansalskie oraz kucharka, wymieszać.
Przed samym podaniem sałatkę wymieszać z jogurtem greckim. Podawać od razu po przygotowaniu. Smacznego!