Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym przepisie użyłam ricotty słonej, dojrzewającej, co w połączeniu z innymi dodatkami uczyniło tę sałatkę naprawdę smaczną. Polecam!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5381
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 905
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11821
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5083
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1344
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5381
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 905
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11821
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5083
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1344
Składniki
Sałatę opłukać, porwać, dodać paprykę i ricottę pokrojoną w kostkę. Następnie dodać pokrojone oliwki, zioła prowansalskie oraz kucharka, wymieszać.
Przed samym podaniem sałatkę wymieszać z jogurtem greckim. Podawać od razu po przygotowaniu. Smacznego!