Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała sałatka ,może być podana na przystawkę lub jako danie kolacyjne,
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19051
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 124
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 275
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 353
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19051
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 124
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 275
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 353
Składniki
cykorię,endywie i roszponkę delikatnie porwać na małe kawałki
cebulę w cienkie półplasterki,paprykę i buraka pokroić w cienką słomkę,dodać do sałaty
filet pokroić w niewielkie kawałki i usmażyć na rumiano na maśle,dodać migdały i orzechy i jeszcze chwilkę podsmażyć,rozłożyć na sałacie
skórkę cytrynowa pokroić bardzo cieniutko i posypać sałatę
z wody,oliwy,soku,cukru ,soli i pieprzu sporządzić sos i polać sałatę
do tej sałaty dodaję surowego buraka ,ale można dodać też gotowanego