Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2166
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 132
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2166
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 132
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 227
Składniki
brokuł pokroić w różyczki i ugotować w osolonej wodzie. ( 2 - 3 minuty od zagotowania, żeby nie był za miękki ) Fasolę odsączyć i przepłukać pod bieżącą wodą Ser feta pokroić w kostkę Słonecznik podsmażyć na suchej patelni Przygotować sos czosnkowy do jogurtu naturalnego dodać 2 - 3 ząbki czosnku pokrojonego w kostkę lub przeciśniętego przez praskę , sól, pieprz, i 2 łyżki majonezu
sałatkę układamy warstwowo. Na dno naczynia kładziemy brokuł, na niego fasolę czerwoną, na koniec pokrojony ser feta. Wszystko polewamy sosem czosnkowym. i posypujemy uprażonym słonecznikiem.