Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetna i prosta zakąśka do dań z grila jak też sałatka do drugiego dania
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8538
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8538
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
fasolka szparagowa ugotowana, może być ugotowana świeża lub ze słoika, ilość należy ocenić samamemu. Należy ją pokroić w słupki. Przygotować sos: 3 do 1 olej i sok z cytryny + wyciśnięty czosnek + majeranek+oregano + sól. Pokrojoną fasolę polać sosem, wymieszać i gotowe.