Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka na ciepło - idealna na podwieczorek.
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 1292
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 95
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 54
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 1292
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 95
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 54
Składniki
Boczek pokroić w kosteczkę, cebulkę w piórka, usmażyć na patelni na złoty kolor.
Sałatę porwać, wsypać do miseczki, polać wcześniej przygotownaym sosem winegret.
W garnku zagotować wode z łyżką octu, ostrożnie wbić jajko, gotować 2-3 minuty. Wyjąć .Sałatę posypać przysmażonym boczkiem i cebulką, na wierzch położyć delikatnie jajko w koszulce. Posolić i popieprzyć wierzch jajka.