Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka na ciepło - idealna na podwieczorek.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 354
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 375
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 354
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 375
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Boczek pokroić w kosteczkę, cebulkę w piórka, usmażyć na patelni na złoty kolor.
Sałatę porwać, wsypać do miseczki, polać wcześniej przygotownaym sosem winegret.
W garnku zagotować wode z łyżką octu, ostrożnie wbić jajko, gotować 2-3 minuty. Wyjąć .Sałatę posypać przysmażonym boczkiem i cebulką, na wierzch położyć delikatnie jajko w koszulce. Posolić i popieprzyć wierzch jajka.