Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na dobrą przekąskę.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 62
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 62
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować w woreczku, przepłukać na sicie wodą. Kapustę drobno poszatkować i zaparzyć wrzątkiem, polać sokiem z cytryny. Polać oliwą i pocukrować do smaku. Dodać ugotowany ryż, rodzynki i posiekane orzechy-delikatnie wymieszać . Układać porcjami na listkach sałaty, ozdobić orzechami i rodzynkami i podawać jako przekąskę.