Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na dobrą przekąskę.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 392
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 288
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 426
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1647
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 392
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 288
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 426
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1647
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować w woreczku, przepłukać na sicie wodą. Kapustę drobno poszatkować i zaparzyć wrzątkiem, polać sokiem z cytryny. Polać oliwą i pocukrować do smaku. Dodać ugotowany ryż, rodzynki i posiekane orzechy-delikatnie wymieszać . Układać porcjami na listkach sałaty, ozdobić orzechami i rodzynkami i podawać jako przekąskę.