Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy wieczorem chce nam się jeść, a nie bardzo chcemy, to zawsze można sobie przygotować taką oto sałatkę ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4589
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12392
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5685
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7048
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4589
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12392
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5685
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7048
Składniki
Na suchej patelni uprażyć ziarna słonecznika. Do miski skroić umyte i wypestkowane śliwki. Dodać obrane i pokrojone owoce-truskawki i kiwi.
Na końcu dodać pokrojone w kostkę brzoskwinie. Ja ich nie odcedzałam, bo zależało mi na ich "soczystości". Wierzch posypać słonecznikiem i całość delikatnie wymieszać. Nakładać do pucharków/miseczek i każdą porcję polać łyżką kremówki. Można przystroić listkiem mięty. Smacznego!