Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy wieczorem chce nam się jeść, a nie bardzo chcemy, to zawsze można sobie przygotować taką oto sałatkę ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Na suchej patelni uprażyć ziarna słonecznika. Do miski skroić umyte i wypestkowane śliwki. Dodać obrane i pokrojone owoce-truskawki i kiwi.
Na końcu dodać pokrojone w kostkę brzoskwinie. Ja ich nie odcedzałam, bo zależało mi na ich "soczystości". Wierzch posypać słonecznikiem i całość delikatnie wymieszać. Nakładać do pucharków/miseczek i każdą porcję polać łyżką kremówki. Można przystroić listkiem mięty. Smacznego!