Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zdrowa i smaczna przekąska.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1553
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231963
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1553
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231963
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, oprószyć solą i pieprzem i wymieszać z pokrojonym porem. Następnie ułożyć na sitku z gotującą się wodą i gotować na parze około 25 minut. Przed podaniem polać oliwą, przyprawić do smaku, wymieszać z majonezem, posypać szczypiorkiem i podawać jako przekąskę z pieczywem.