Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Działkowa fasolka ze słoika podsmażona na maśle, z dodatkiem czosnku, papryczki chili. imbiru i serka pleśniowego.
Młoda fasolka szparagowa bez zakwaszania i słodzenia.
Odsłon: 26099
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 11
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 141
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4188
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 11
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 141
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4188
Składniki
Na maśle przysmażyłam czosnek, imbir, chili. Dodałam odcedzoną fasolkę i kilka minut podsmażałam.
Dodałam też fasolkę żółtą,
Dodałam sól, pieprz cytrynowy i chili w oliwie i na koniec posiekaną zieloną pietruszkę z zamrażarki.
Fasolkę wyłożyłam na talerz i posypałam pokrojonym serkiem pleśniowym. Danie dodaje energii i nie zamula. Sprawdziłam. Efekt potwierdzony. Smacznego!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Przekąski
Przystawka na Wielkanoc
Przekąski
https://video.cookist.com/video/an/YQQmk-SwduVaI562/p8/
Przekąski
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Goście zapowiedzieli się z wizytą, a ty nie wiesz czym ich poczęstować? Zamia...
Odsłon: 1407
Przystawka na Wielkanoc
Nie wiesz, co podać swoim bliskim na święta wielkanocne? Jak połączyć tradycy...
Odsłon: 2473