Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Działkowa fasolka ze słoika podsmażona na maśle, z dodatkiem czosnku, papryczki chili. imbiru i serka pleśniowego.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14335
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1669
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16402
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6595
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14335
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1669
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16402
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6595
Składniki
Na maśle przysmażyłam czosnek, imbir, chili. Dodałam odcedzoną fasolkę i kilka minut podsmażałam.
Dodałam też fasolkę żółtą,
Dodałam sól, pieprz cytrynowy i chili w oliwie i na koniec posiekaną zieloną pietruszkę z zamrażarki.
Fasolkę wyłożyłam na talerz i posypałam pokrojonym serkiem pleśniowym. Danie dodaje energii i nie zamula. Sprawdziłam. Efekt potwierdzony. Smacznego!!!