Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Działkowa fasolka ze słoika podsmażona na maśle, z dodatkiem czosnku, papryczki chili. imbiru i serka pleśniowego.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17750
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1840
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15531
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6906
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17750
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1840
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15531
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6906
Składniki
Na maśle przysmażyłam czosnek, imbir, chili. Dodałam odcedzoną fasolkę i kilka minut podsmażałam.
Dodałam też fasolkę żółtą,
Dodałam sól, pieprz cytrynowy i chili w oliwie i na koniec posiekaną zieloną pietruszkę z zamrażarki.
Fasolkę wyłożyłam na talerz i posypałam pokrojonym serkiem pleśniowym. Danie dodaje energii i nie zamula. Sprawdziłam. Efekt potwierdzony. Smacznego!!!