Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
feta jeszcze raz
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35565
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1166
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5901
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35565
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1166
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5901
Składniki
Do misku wrzucić: porwaną na kawałki rukolę, pokrojonego w kawałki pomidora, cebulę w półplasterkach, paprykę posiekaną w paski, ogórka pokrojonego w półplasterki, natkę i fetę w kosteczki - doprawić. Skropić sokiem z cytryny i polać oliwą. Po wymieszaniu włożyć do lodówki na ok 2 godziny i gotowe. Smacznego.