Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
feta jeszcze raz
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 260
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 965
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1678
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25227
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 260
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 965
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1678
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25227
Składniki
Do misku wrzucić: porwaną na kawałki rukolę, pokrojonego w kawałki pomidora, cebulę w półplasterkach, paprykę posiekaną w paski, ogórka pokrojonego w półplasterki, natkę i fetę w kosteczki - doprawić. Skropić sokiem z cytryny i polać oliwą. Po wymieszaniu włożyć do lodówki na ok 2 godziny i gotowe. Smacznego.