Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczna i smaczna sałatką na przekąskę.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4393
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11937
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6798
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4393
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11937
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6798
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu, dobrze przepłukać zimną wodą i odsączyć. Fileta pokroić w grubszą kostkę, posypać dosyć obficie przyprawą do gyrosa, polać olejem, wymieszać i odstawić na dwie godziny w chłodne miejsce by się zamarynował. Następnie przełożyć na patelnię i usmażyć od miękkości w razie potrzeby podlać odrobiną oleju. Paprykę, ogórki, ser żółty, jajka pokroić w drobną kostkę i dodać do makaronu. Po czym wsypać odsączoną kukurydzę, groszek, mięso i wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku, przełożyć do salaterek i schłodzić w lodówce.