Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 16-01-2009
Doskonała sałatka na lunch jak również na kolację. Ja często biorę ją do pracy.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 420
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8689
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3100
Polecam.
Odsłon: 1895
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 420
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8689
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3100
Polecam.
Odsłon: 1895
Składniki
Pokroić kurczaka na mniejsze kawałki i marynować przez godzinę w miodzie, musztardzie, oliwie z oliwek, soli i pieprzu. Pokroić paprykę w paski, pomidorki na pół, sałatkę porwać na mniejsze kawałeczki, dodać sól i zamieszać. Na patelni podsmaż kurczaka. Zmieszaj z warzywami i polej oliwą z oliwek. Do smaku dodaj trochę pieprzu. Podawaj z białym winem.