Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 16-01-2009
Doskonała sałatka na lunch jak również na kolację. Ja często biorę ją do pracy.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Pokroić kurczaka na mniejsze kawałki i marynować przez godzinę w miodzie, musztardzie, oliwie z oliwek, soli i pieprzu. Pokroić paprykę w paski, pomidorki na pół, sałatkę porwać na mniejsze kawałeczki, dodać sól i zamieszać. Na patelni podsmaż kurczaka. Zmieszaj z warzywami i polej oliwą z oliwek. Do smaku dodaj trochę pieprzu. Podawaj z białym winem.