Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna,ładnie wyglądając żółta sałatka do obiadu
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23136
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23136
Składniki
ogórki obrać , pokroić w plastry, cebulę pokroić w talarki, paprykę bez pestek w paski, wszystko razem wymieszać .
z podanych składników zrobić zalewę , zalać ogórki, i wszystko zagotować , gorące nakładać do słoików, zakręcać i pasteryzować 5 minut od zagotowania.