Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka idealna na każdą okazje. Poleca się na sylwestrowy stół.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Składniki
Kuskus gotujemy na sypko wedle instrukcji na opakowaniu. Pod koniec gotowania dodajemy curry.
Do miski przekładamy kuskus oraz dodajemy kukurydzę. Pokrojone w małą kosteczkę pomidory, ogórka oraz paprykę.
Dodajemy łyżkę jogurtu naturalnego, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem mieszamy i odstawiamy żeby się przegryzło.