Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka z marynowanych pieczarek

Sałatka z marynowanych pieczarek

Autor:

Przepisów i artykułów: 2387 Ocena: 15356

Dodano:

Odsłon: 6721

Szybka sałatka na smaczną przekąskę.

Składniki

  • Pieczarki marynowane 1 duży słoik
  • Cebula biała 2 szt.
  • Ziemniaki ugotowane w mundurkach 2 szt.
  • Jabłko kwaśne 1 szt.
  • Czosnek 6 ząbków
  • Sól i pieprz do smaku
  • Olej 5 łyżek
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Pieczarki odsączyć na sicie, pokroić w krążki, dodać starte jabłko, posiekaną cebulę i obrane pokrojone w kostkę ziemniaki. Czosnek utrzeć z solą i olejem, wymieszać z sałatką, doprawić do smaku i podawać jako przekąskę z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

gochna55 13 lutego 2018 Dziś robię! To wygląda na smakowitą pyszotkę. Dzięki :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń