Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest już bardzo dobra przed włożeniem jej do słoika, jest wtedy bardzo chrupiąca, ma bardzo interesujący smak, słodko kwaśny, czuć nutę czosnku i natki petruszki, po zamarynowaniu w słoiku jest jeszcze bardziej smaczna, idealna do obiadu, jak również jako przekąska w jesienne i zimowe popołudnia ;) Serdecznie polecam
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22413
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14411
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4456
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43530
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 555
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 528
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22413
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14411
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4456
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43530
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 555
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 528
Składniki
Ogórki zetrzyj w plasterki, porostałe warzywa należy zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do nich olej, ocet, sól, cukier pieprz, pokrojoną natkę pietruszki oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko razem należy dokładnie wymieszać. Następnie nakładamy sałatkę do słoików i wekujemy 30 min.