Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest już bardzo dobra przed włożeniem jej do słoika, jest wtedy bardzo chrupiąca, ma bardzo interesujący smak, słodko kwaśny, czuć nutę czosnku i natki petruszki, po zamarynowaniu w słoiku jest jeszcze bardziej smaczna, idealna do obiadu, jak również jako przekąska w jesienne i zimowe popołudnia ;) Serdecznie polecam
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2499
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 201
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 181
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 744
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2499
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 201
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 181
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 744
Składniki
Ogórki zetrzyj w plasterki, porostałe warzywa należy zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do nich olej, ocet, sól, cukier pieprz, pokrojoną natkę pietruszki oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko razem należy dokładnie wymieszać. Następnie nakładamy sałatkę do słoików i wekujemy 30 min.