Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka trochę inna niż wszystkie...
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Składniki
Makaron ugotować aldente w osolonym wrzątku z dodatkiem oliwy, przelać zimna woda i skropić 1 łyżka oliwy. Paluszki krabowe rozmrozić i pokroić, cebulę posiekać, kukurydzę odsączyć. Zostawić do dekoracji kilka listków natki pietruszki, resztę posiekać. Wszystkie składniki sałatki połączyć. Podawać udekorowane natka pietruszki i plasterkami cytryny.