Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna na kazda okazje
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 73
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1337
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 281
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 61
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 73
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1337
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 281
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 61
Składniki
baklazany upiec w bardzo goracym piekarniku(ponakluwac widelcem,zeby nie eksplodowaly)okolo godziny,kiedy skorka bedzie twarda a sam baklazan w srodku mieki
wyjac lyzka miaz i jeszcze goracy zmiazdzyc widelcem z dodatkiem oliwy, octu i czosnku roztartego z sola,popieprzyc
na koniec dodac szczypiorek i pietruszke,zeby byla bardziej wykwintna dodajemy kawalki czerwonej pieczonej papryki i posypujemy feta