Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NIE TYLO DLA DMAKOSZY RYB
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 913
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1164
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 913
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1164
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Z PATRĄGA USUNĄĆ SKÓRĘ,OŚCI.PODZIELIĆ GO NA MAŁE KAWAŁKI.
JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO,POMIDORY I CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ,JAJKA W SŁUPKI.
DELIKATNIE WYMIESZAĆ POMIDORY POŁĄCZONE Z CEBULĄ,JAJKIEM,CEBULĄ,JAJKIEM I POSZATKOWANĄ BAZYLIĄ.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
CHRZAN UTRZEĆ Z TWAROŻKIEM.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
NA TALERZYKU WYŁOZYĆ NAJPIERW SAŁATKĘ,NA TO POŁOZYĆ PASTĘ CHRZANOWO-TWAROŻKOWĄ A NA NIĄ KAWAŁKI PSTRĄGA.SMACZNEGO!