Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NIE TYLO DLA DMAKOSZY RYB
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 43
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13010
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 43
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13010
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Składniki
Z PATRĄGA USUNĄĆ SKÓRĘ,OŚCI.PODZIELIĆ GO NA MAŁE KAWAŁKI.
JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO,POMIDORY I CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ,JAJKA W SŁUPKI.
DELIKATNIE WYMIESZAĆ POMIDORY POŁĄCZONE Z CEBULĄ,JAJKIEM,CEBULĄ,JAJKIEM I POSZATKOWANĄ BAZYLIĄ.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
CHRZAN UTRZEĆ Z TWAROŻKIEM.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
NA TALERZYKU WYŁOZYĆ NAJPIERW SAŁATKĘ,NA TO POŁOZYĆ PASTĘ CHRZANOWO-TWAROŻKOWĄ A NA NIĄ KAWAŁKI PSTRĄGA.SMACZNEGO!