Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i wyborne danie na kolację.
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 395
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 541
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 395
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 541
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Szprotki odsączyć od sosu pomidorowego i odłożyć. Zaś odlany sos pomidorowy połączyć z majonezem. Pieczarki odcedzić, pokroić w kostkę razem z obraną cebulą i ziemniakami, po czym razem połączyć. Przyprawić do smaku, dodać pokrojoną w paski sałatę i wymieszać z przygotowanym majonezem. Na talerzu położyć liść sałaty, ułożyć szprotki a na nich przygotowaną sałatkę. Podawać jako przekąskę z pieczywem.