Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i wyborne danie na kolację.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11930
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6793
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11930
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6793
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Szprotki odsączyć od sosu pomidorowego i odłożyć. Zaś odlany sos pomidorowy połączyć z majonezem. Pieczarki odcedzić, pokroić w kostkę razem z obraną cebulą i ziemniakami, po czym razem połączyć. Przyprawić do smaku, dodać pokrojoną w paski sałatę i wymieszać z przygotowanym majonezem. Na talerzu położyć liść sałaty, ułożyć szprotki a na nich przygotowaną sałatkę. Podawać jako przekąskę z pieczywem.