Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana z fasolką
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7971
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 339
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3343
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7971
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 339
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3343
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 613
Składniki
Ziemniaki upiec w łupinach lub ugotować na parze. Fasolkę ugotować na parze lub w wodzie. Ugotować bób jeśli używamy świeżego. Na talerzu ułożyć pokrojone na kawałki ziemniaki, kawałki tuńczyka, fasolkę szparagową, bób. Całość posolić i posypać ziołami. Na wierzch dać zieleninę i polać oliwą. NOTES Zamiast fasolki możesz użyć szparagów.