Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
Składniki
Wszystkie skladniki wrzucic na patelnie i smazyc/dusic na wolnym ogniu okolo 45 min. Nastepnie napelnic gotowa salsa umyte i wyparzone sloiki. Zakrecic i wstawic do duzego garnka wylozonego sciereczka kuchenna. Zalac woda do 3/4 wysokosci sloikow.Gotowac okolo 10min od zagotowania.Po zagotowaniu wyjac sloiki z garnka i ulozyc "do gory dnem".Pozostawic do wystudzenia. Z podanego przepisu wychodzi okolo 6 sloikow po 250ml kazdy.