Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8682
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8682
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Wszystkie skladniki wrzucic na patelnie i smazyc/dusic na wolnym ogniu okolo 45 min. Nastepnie napelnic gotowa salsa umyte i wyparzone sloiki. Zakrecic i wstawic do duzego garnka wylozonego sciereczka kuchenna. Zalac woda do 3/4 wysokosci sloikow.Gotowac okolo 10min od zagotowania.Po zagotowaniu wyjac sloiki z garnka i ulozyc "do gory dnem".Pozostawic do wystudzenia. Z podanego przepisu wychodzi okolo 6 sloikow po 250ml kazdy.