Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5359
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 888
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1335
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5359
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 888
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1335
Składniki
Wszystkie skladniki wrzucic na patelnie i smazyc/dusic na wolnym ogniu okolo 45 min. Nastepnie napelnic gotowa salsa umyte i wyparzone sloiki. Zakrecic i wstawic do duzego garnka wylozonego sciereczka kuchenna. Zalac woda do 3/4 wysokosci sloikow.Gotowac okolo 10min od zagotowania.Po zagotowaniu wyjac sloiki z garnka i ulozyc "do gory dnem".Pozostawic do wystudzenia. Z podanego przepisu wychodzi okolo 6 sloikow po 250ml kazdy.