Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Składniki
Wszystkie skladniki wrzucic na patelnie i smazyc/dusic na wolnym ogniu okolo 45 min. Nastepnie napelnic gotowa salsa umyte i wyparzone sloiki. Zakrecic i wstawic do duzego garnka wylozonego sciereczka kuchenna. Zalac woda do 3/4 wysokosci sloikow.Gotowac okolo 10min od zagotowania.Po zagotowaniu wyjac sloiki z garnka i ulozyc "do gory dnem".Pozostawic do wystudzenia. Z podanego przepisu wychodzi okolo 6 sloikow po 250ml kazdy.