Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo fajne,ciekawe danie,idealne urozmaicenie na Twoim stole.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11133
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Składniki
Liście pora sparzyć i schłodzić w zimnej wodzie. Pokroić w długie paski.
Fasolkę rozmrozić, sparzyć i schłodzić w zimnej wodzie. Ogórka pokroić w drobną kostkę.
Połączyć fasolkę, ogórka, natkę, majonez i doprawić. Farsz nakładać na schab i zawijać owijając paskami pora.