Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo fajne,ciekawe danie,idealne urozmaicenie na Twoim stole.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1016
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 549
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1016
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 549
Składniki
Liście pora sparzyć i schłodzić w zimnej wodzie. Pokroić w długie paski.
Fasolkę rozmrozić, sparzyć i schłodzić w zimnej wodzie. Ogórka pokroić w drobną kostkę.
Połączyć fasolkę, ogórka, natkę, majonez i doprawić. Farsz nakładać na schab i zawijać owijając paskami pora.