Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wielbicielom selera naciowego.Samo zdrowie:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1111
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 171
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2208
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4251
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1111
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 171
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2208
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4251
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle na złoty kolor. Umyty seler pokroić na kilku cm kawałki,dodać do podsmażonej cebulki,dodać słonecznik,sok z cytryny ,oraz przyprawy.Dusić pod przykryciem 10 min. Piekarnik nagrzać do 200st,usmażony seler dać do naczynia żaroodpornego posypać wiórkami sera żółtego i zapiec do rozpuszczenia sera. Można zajadać samo danie z pieczywem,lub jako dodatek do obiadu.
Smacznego życzę!