Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wielbicielom selera naciowego.Samo zdrowie:)
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 451
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 110
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 451
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 110
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle na złoty kolor. Umyty seler pokroić na kilku cm kawałki,dodać do podsmażonej cebulki,dodać słonecznik,sok z cytryny ,oraz przyprawy.Dusić pod przykryciem 10 min. Piekarnik nagrzać do 200st,usmażony seler dać do naczynia żaroodpornego posypać wiórkami sera żółtego i zapiec do rozpuszczenia sera. Można zajadać samo danie z pieczywem,lub jako dodatek do obiadu.
Smacznego życzę!