Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe chrupiące co nie co na kęsa.Na obiad lub przekąskę:)
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 596
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 771
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 596
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 771
Składniki
Obranego selera utrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać pokrojoną drobniutko papryczkę chili,posiekaną natkę oraz cebulki drobno pokrojone.
Dodać mąkę i posolić do smaku. Na rozgrzany tłuszcz kłaść łyżką małe placuszki,smażyć z dwóch stron,a nadmiar tłuszczu odsączyć na ręczniku papierowym.
Na każdy placuszek dać serek oraz kawior. Smacznego życzę!