Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo ciekawa przekąska, pyszna i kolorowa, zwłaszcza dla tych którzy lubią czosnek
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 178
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1942
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4447
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 178
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1942
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4447
Składniki
1. sos sojowy wymieszać z 2 szklankami zimnej, przegotowanej wody, dodać łyżeczkę soli, ser (można przekroić na pół) włożyć do pojemnika, zalać zalewą, ser musi być zanurzony w całości, przykryć, odstawić do lodówki na 5-6 dni, 2. majonez wymieszać z 3-4 łyżkami zalewy, w której marynował się ser, (sos musi być dość rzadki, żeby dobrze oblewał ser ma półmisku), dodać przeciśnięty czosnek, doprawić do smaku, 3. ser wyjąć z zalewy, pokroić na 1-cm plastry, ułożyć na półmisku, polać sosem, cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę, szczypiorek posiekać, posypać ser (ładnie wygląda jeśli dodatkami posypiemy w równych rządkach), smacznego