Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta roladka jest super propozycją na bardzo smaczną przekąskę. Nie jest trudna w wykonaniu, ale smak powala z nóg i jest bardzo ładna w wyglądzie.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 79
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 79
Składniki
Rozkładamy folię i na folię kładziemy plastry salami.
Następnie serki trójkąty kroimy na połowę i połówki kładziemy na plastry salami tak jak na załączonym zdjęciu.
Przykrywamy całość drugą częścią folii i zaczynamy powoli wałkować.
Po wałkowaniu jak już mamy cienką warstwę całości, zaczynamy powoli układać pokrojone ogórki.
Jak mamy ułożone ogórki, zaczynamy powoli rolować i zawijać w folię. Jak zrolujemy, to wkładamy roladę do lodówki na 2-3 godziny.
Wyjmujemy z lodówki, odwijamy i kroimy na małe kawałki i dodajemy łyżkę majonezu lub innego ulubionego sosu. I tak oto mamy super smaczną i bardzo ładną przekąskę. Smacznego.