Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Składniki
Wykonanie: Ser zmielić, wrzucić śliwki lub inne owoce sezonowe, posypać cukrem i posiekać blenderem razem z żółtkami i aromatem według uznania. Następnie dodać sztywno ubitą pianę z białek, wsypać mąkę i dokładnie wymieszać . Formować owalne serniczki, smażyć na gorącym tłuszczu i podawać ze śmietaną.