Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i prosta w przygotowaniu. Idealna do herbaty.
blaszka do pieczenia 24 x 35 cm
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1455
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1160
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 927
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1455
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1160
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 927
Składniki
Ciasto francuskie rozłożyć , dużą i małą pokrywką od garnka wyciąć kółka. Podzielić na części.
Serek hochland podzielić na 3 części ułożyć na cieście.
Oliwki przekroić na połowę ułożyć na serku.
Paski papryki pokroić w kostkę ułożyć.
Obok papryki układać wiórki sera.
Każdą część zwinąć na rogalika i ułożyć w blaszce do pieczenia wyłożonej papierem. Jajko roztrzepać , posmarować, posypać sezamem.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 20 - 30 minut lub dobrego zrumienienia.