Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne przekąski :) W sam raz na kolację lub imprezkę :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14301
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1664
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16339
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6580
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14301
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1664
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16339
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6580
Składniki
Płat ciasta francuskiego rozwiń, pokrój na 12 kwadratów. Cebule obierz, drobno poszatkuj. Na patelni rozgrzej masło i wrzuć cebulę, oprósz szczyptą soli oraz cukru. Smaż aż cebula się zarumieni. Przestudź i rozłóż na cieście.
Ser żółty oraz mozzarella zetrzyj na tarce, poszatkuj szczypiorek wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem. Rozłóż na na kwadratach z cebulą. Zawiń rogi tworząc małe poduszeczki. Ułóż na blaszce, posmaruj rozkłóconym jajkiem. Piecz ok. 20 minut w 200 stopniach.