Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, rozpływające się w ustach o chrupiącej skórce skrzydełka zasmakują każdemu kto ich raz spróbuje.
blaszka
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 107
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 107
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Składniki
Skrzydełka oczyszczamy, myjemy i osuszamy. Następnie przygotowujemy marynatę. Wszystkie składniki na marynatę dokładnie wymieszać do połączenia. Marynatą nacieramy skrzydełka i odstawiamy na 2 godziny w chłodne miejsce. Po tym czasie skrzydełka ułożyć na wysmarowanej tłuszczem blasze piekarnika i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni do miękkości mięsa. Krótko przed końcem pieczenia włączyć termo obieg. Podawać jako przekąskę lub do obiadu. Rada; Tak przygotowane skrzydełka możemy ułożyć na rozgrzanym grillu i grillować do miękkości co jakiś czas obracając.