Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, szybki obiad dla dwojga idealny z lampką białego wina
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4481
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12151
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5647
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4481
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12151
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5647
Składniki
rukolę płuczemy w wodzie i dokładnie odsączamy - rozkładamy na dwa talerze
filet z kurczaka tniemy na drobną kostkę i obsmażamy na mocno rozgrzanej patelni
pomidora, ogórek, rzodkiewki, cebule i ser mozzarella tniemy w drobną kostkę i kładziemy wedle uznania na rukoli
na górze układamy podsmażone mięso z kurczaka i drobno pocięte suszone pomidory
sos: 5 łyżek oliwy mieszamy w wyciśniętym sokiem z 1/4 cytryny i przeciśniętym przez praskę czosnkiem
całość polewamy sosem i dekorujemy odrobiną sosu balsamicznego
idealnie smakuje z gorącą bagietką
SMACZNEGO