Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry śledzik nie jest zły. Jeśli chodzi o mnie, to ja preferuję w słodkiej nucie z dodatkiem cebulki.
Śledzie to podobno najzdrowsze ryby. Ja je uwielbiam i odkrywam na nowo na in...
Odsłon: 3913
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 227
Święta się zbliżają, nowe przepisy na blogach się pojawiają. Ja dla Was babec...
Odsłon: 79
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 51
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 227
Święta się zbliżają, nowe przepisy na blogach się pojawiają. Ja dla Was babec...
Odsłon: 79
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 51
Składniki
Wykorzystujemy do tej potrawy płaty śledziowe przechowywane wcześniej w occie.
Delikatnie wszystkie płaty czyścimy ze skórki i robimy to bardzo delikatnie.
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę.
Majonez mieszamy z kechupem. Możemy dodać do sosu jeszcze inne ulubione zioła np curry lub czosnek.
Dla ułatwienia cały sos włożyłem do strzykawki, by było łatwo dekorować kawałki śledzi.
Oczyszczone płaty kroimy na kawałki jakie nam odpowiadają dodajemy cebulkę do każdego kawałka.
Jak mamy całość to dekorujemy sosem i mamy przekąskę. A teraz to już tylko smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Wielkanocna babka z kuskusu na zielono, z kremem chrzanowym i kolorowymi jajkami przepiórki
Przekąski
Wielkanocne babeczki z kremem chrzanowym i różowymi jajeczkami
Przekąski
Schab w galarecie
Przekąski
Wielkanocne kurczaki
Wielkanocna babka z kuskusu na zielono, z kremem chrzanowym i kolorowymi jajkami przepiórki
Taka babka z pewnością wyglądem na stole wielkanocnym będzie się wyróżniała i...
Odsłon: 3
Wielkanocne babeczki z kremem chrzanowym i różowymi jajeczkami
Zapraszam na babeczki niepowtarzalne, w smaku genialne. To kruche ciasto w po...
Odsłon: 26