Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis odgrzebany ze starych zapisków...smak powala na kolana. Śledź w tym wydaniu jest boski. Pozostaliśmy przy "zeszytowej" nazwie, choć pewnie błąd się wkradł...ale jak zwał, tak zwał. Ważne, że smakuje.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 115
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2703
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3599
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 532
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 5586
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 115
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2703
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3599
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 532
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 5586
Składniki
Filety śledziowe moczymy w mleku przez 30-40 min, po czym płuczemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Kroimy na 3-4 cm kawałki. Cebule siekamy, łączymy z jajkami pokrojonymi w kostkę, dodajemy majonez, musztardę i śmietanę. Do sosu dodajemy śledzie, dokładni mieszamy, do smaku doprawiamy cukrem. Odstawiamy na noc do lodówki, żeby smaki przeszły.