Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na śledzia - w zalewie curry z cebulą i żurawiną. Warto spróbować
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5261
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2491
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4674
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5261
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2491
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4674
Składniki
Śledzie pokroić w kawałki, odłożyć do miski, popieprzyć. Cebulę pokroić w cienkie pół-krążki, dodać połowę soku z cytryny i cukier - wymieszać. Wymieszać olej z curry - zalać śledzie, dodać cebulę i żurawinę i delikatnie zmieszać całość. Odstawić na minimum 3 godziny, najlepiej na całą noc.