Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na Andrzejki, przepis dostałem od mojego kolegi Jana z Tyczyna.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Wykonanie: Śledzie zalać zimną wodą i odstawić do następnego dnia. Cebulę obrać i pokroić w tasiemki, lekko posolić i również odstawić w chłodne miejsce do następnego dnia. Następnie śledzie opłukać, osuszyć i układać w salaterce na przemian z cebulą, pomidorami suszonymi, polewając każdą warstwę olejem z pomidorów. Ostatnia warstwę dobrze posypać cebulą, przykryć i odstawić znowu do następnego dnia. SMACZNEGO.