Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis kolegi Jana z Tyczyna.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 669
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17383
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3244
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 212
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 669
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17383
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3244
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 212
Składniki
Wykonanie: Śledzie zalać zimną wodą i odstawić do następnego dnia. Cebulę obrać i pokroić w tasiemki, lekko posolić i również odstawić w chłodne miejsce do następnego dnia. Następnie śledzie opłukać, osuszyć i układać w salaterce na przemian z cebulą, pomidorami suszonymi, polewając każdą warstwę olejem z pomidorów. Ostatnia warstwę dobrze posypać cebulą, przykryć i odstawić znowu do następnego dnia. SMACZNEGO.