Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 690
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 172
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1348
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 690
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 172
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1348
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w zimnej wodzie 2 godziny. Po tym czasie odsączyć je z wody i pokroić na małe kawałki. Cebulę szalotkę posiekać w drobną kostkę. Jabłko obrać i pokroić w kostkę.
Wymieszać wszystkie składniki i połączyć ze śmietaną. Doprawić mielonym pieprzem. Można podać od razu lub włożyć na godzinę do lodówki aby smaki się połączyły. Można podać jako przekąskę lub z gotowanymi ziemniakami na obiad. Smacznego.