Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te śledzie pochodzi z naszej regionalnej kuchni,czyli sa to smaki podlasia.
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105446
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 86
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4547
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 24
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105446
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 86
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4547
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 24
Składniki
przyprawy wymieszać,cebulę pokroić w półplasterki,śledzie pokroić na mniejsze kawałki
układać warstwami,śledzie ,zioła,cebula,każdą warstwę posypać szczyptą cukru,skropić octem ,zalać olejem i odstawić najlepiej na dwa dni
Tak przygotowane śledzie doskonale smakują z ziemniakami z wody lub ciemnym pieczywem.