Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te śledzie pochodzi z naszej regionalnej kuchni,czyli sa to smaki podlasia.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16203
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4950
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16203
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4950
Składniki
przyprawy wymieszać,cebulę pokroić w półplasterki,śledzie pokroić na mniejsze kawałki
układać warstwami,śledzie ,zioła,cebula,każdą warstwę posypać szczyptą cukru,skropić octem ,zalać olejem i odstawić najlepiej na dwa dni
Tak przygotowane śledzie doskonale smakują z ziemniakami z wody lub ciemnym pieczywem.