Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcia Stefcia robi je najlepiej.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2982
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2982
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Składniki
Wykonanie: Śledzie namoczyć, a na oliwie z pomidorów zeszklić posiekaną drobno cebulę z czosnkiem i cukrem. Dodać pokrojone pomidory, obie papryki w proszku i smażyć przez minutę. Posolić do smaku, wlać ocet, ostudzić, połączyć z pokrojonymi śledziami i przełożyć do słoików na dwa dni.