Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja na świątecznego śledzia po włosku. Włoskie dodatki pasują do naszego śledzia bałtyckiego.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35609
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1179
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5949
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35609
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1179
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5949
Składniki
Śledzie namocz w wodzie na ok. 2 godziny. Potem dobrze je osusz. Potnij w małe kawałki i skrop winnym octem. Suszone pomidory posiekaj najdrobniej jak się da, wsyp do nich suszoną bazylię i oregano oraz pokrojoną w drobną kosteczkę cebulkę, wlej oliwę i wymieszaj nastepnie dodaj śledzieą a na wierzch rozłóż drobno pokrojone oliwki.