Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z gęstym sosem o lekko chrzanowym smaku są bardzo smaczne.
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 44
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 570
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 438
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 95
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1164
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 44
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 570
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 438
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 95
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1164
Składniki
Filety wymoczyć w mleku ok 2 godz. Osuszyć papierowymi ręcznikami. Każdy filet pokroić na 4 części. Żółtka przetrzeć przez sito. Dodać śmietanę, tarty chrzan, szczypiorek drobno posiekany, cukier, pieprz czarny świeżo mielony i sol do smaku. Dokładnie pomieszać. Na półmisek nakładać po łyżeczce gęstego sosu i przykrywać kawałkiem śledzia. Na śledzie ponownie po łyżeczce sosu i przykryć śledziem. Na wierzchu jeszcze odrobina sosu i udekorować koperkiem. Smacznego.