Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli śledzi kolejny przepis na ich przyrządzenie. Tym razem śledzie po węgiersku.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1434
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 385
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1434
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 385
Składniki
Cebulę kroimy w półkrążki Paprykę kroimy w paski
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim cebulę, aż lekko się zeszkli, a następnie dodajemy pokrojoną paprykę i dusimy razem ok 10 minut często mieszając
Po tym czasie do cebuli i papryki dodajemy passatę pomidorową i wszystko razem chwilę gotujemy Doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy
Śledzie kroimy w paseczki i mieszamy z ostudzonymi warzywami
Odstawiamy na kilka godzin do lodówki, aby smaki się przegryzły