Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli śledzi kolejny przepis na ich przyrządzenie. Tym razem śledzie po węgiersku.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 93
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 404
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 93
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 404
Składniki
Cebulę kroimy w półkrążki Paprykę kroimy w paski
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim cebulę, aż lekko się zeszkli, a następnie dodajemy pokrojoną paprykę i dusimy razem ok 10 minut często mieszając
Po tym czasie do cebuli i papryki dodajemy passatę pomidorową i wszystko razem chwilę gotujemy Doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy
Śledzie kroimy w paseczki i mieszamy z ostudzonymi warzywami
Odstawiamy na kilka godzin do lodówki, aby smaki się przegryzły