Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to przekąska którą lubi mój mąż , dlatego robię je bardzo często nie tylko na święta ale również na co dzień. Króluje w moim menu i dzisiaj chciałam podzielić się z Wami przepisem.
nóż, sitko, miska, deska do krojenia,
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1876
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 314
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 744
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17188
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1876
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 314
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 744
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17188
Składniki
Śledzie przepłukać kilka razy zimną wodą, osuszyć ręcznikiem papierowym. Następnie pokroić w kawałki , cebulę obrać i pokroić w półplasterki , przelać gorąca wodą na sitku. Do miski układać warstwę śledzi i przekładać warstwą cebuli i tak do wyczerpania. Olej wymieszać z octem dodać ziele angielskie liść laurowy oraz ziarenka pieprzu. Wymieszać i zalać śledzie. Przykryć i odstawić w chłodne miejsce po 2 - 3 dniach śledzie gotowe do spożycia. Smacznego.
Śledzie gotowe do spożycia.